FC Noaber voor verenigingen

Hoe zorg je er als vereniging voor dat je weer voldoende vrijwillige inzet hebt en jongeren meer betrekt bij alle facetten van een vereniging? FC Noaber heeft de oplossing.

De missie & visie van FC Noaber

De missie van FC Noaber is het bevorderen van de ontwikkeling en groei van jongeren door hen te begeleiden en op te leiden binnen verschillende organisaties en activiteiten. Daarnaast streeft FC Noaber ernaar om verbindingen te leggen tussen verschillende organisaties zoals sportverenigingen, gemeenten en welzijnsinstellingen. Met als achterliggend doel het versterken van de samenwerking en daarmee de gemeenschap in zijn geheel.

Van, voor, door en met jongeren.

FC Noaber is een unieke organisatie. Wij zijn van, voor, door en met jongeren. Ons team bestaat hoofdzakelijk uit jongeren, zodat we eenvoudig de connectie kunnen leggen met de jongeren. Dat zijn we immers zelf. Zo weten wij maximale betrokkenheid onder de jongeren te creëeren. Dat zetten we ook graag in voor jullie vereniging.

Meer vrijwillige inzet

Het is voor de meeste verenigingen lastig om nieuwe jongeren te activeren om zich vrijwillig in te zetten voor zijn of haar vereniging. Vaak komt dat door de beperkte middelen, waar een vereniging vaak mee te kampen heeft. FC Noaber heeft daarvoor de oplossing. Wij zorgen voor meer vrijwillige inzet bij jullie vereniging, daarnaast leiden wij deze vrijwilligers ook verder op met diverse trainingen. Het resultaat? Meer betrokkenheid bij de vereniging, meer vrijwillige inzet en een vermindering in de kloof tussen jong en oud binnen jullie vereniging.

Wat FC Noaber doet voor verenigingen

  • Activeren van jongeren voor vrijwillige taken
  • Adviseren ten aanzien van het vergroten van de vrijwillige inzet
  • Opleiden en ondersteunen van (jongeren) vrijwilligers
  • Een kleine vrijwilligersvergoeding, vanuit FC Noaber

FC Noaber maakt dit mogelijk door jongeren een MDT-traject (maatschappelijke diensttijd) aan te bieden, wij noemen dit ‘De Noaberdeal‘. Zo maken jongeren het verschil voor de samenleving (en jullie vereniging) én voor zichzelf.

Contact opnemen

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie vereniging? Eén van onze accountmanagers staat je graag te woord! Neem direct contact met ons op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.