Beroepskeuzetest Merel Arts

Mijn naam is Merel Arts en ik ben de Loopbaandokter! Mijn bedrijfsnaam zegt het al; ik werk als loopbaancoach. In mijn werk coach ik leerlingen/studenten die een (nieuwe) studiekeuze moeten maken en begeleid ik werknemers in hun loopbaan. Dat kan op verschillende gebieden zijn; loopbaanbegeleiding, outplacement (werknemers die hun baan zijn kwijtgeraakt) of re-integratie (werknemers die door ziekte hun eigen werk niet meer kunnen doen).

De afgelopen 15 jaar heb ik een ruime werkervaring opgedaan als loopbaancoach in de regio Twente. Tijdens mijn loopbaan heb ik met diverse doelgroepen gewerkt; van jong tot oud en van laag opgeleid tot hoog opgeleid. En voor iedereen geldt hetzelfde; studeren of werken vanuit je talent, drijfveren en interesse is het mooist en beste cadeau aan jezelf! Het is mijn passie en talent om jou dat te helpen ontdekken. Kernwoorden die mij omschrijven zijn: sociaal, scherp, creatief en doelgericht.

Mijn drijfveer in mijn werk is om ieder persoon zijn eigen krachten, talenten en interesses te laten ontdekken. Ik vergelijk mijn werkwijze met iemand leren fietsen: jij fietst voorop en houdt de regie over de route en snelheid. Ik sta achter je waardoor ik je niet uit het oog verlies en om je te coachen en te adviseren waar nodig. Zo blijft het altijd jouw koers die je rijdt. Ik vind het belangrijk om voor iedereen met heldere en concrete afspraken te werken; hierbij zal ik nooit het doel uit het oog verliezen. In mijn gesprekken luister ik naar je, vraag ik door op je verhaal en vragen en daag ik je uit om zelf oplossingen te vinden.

Contactgegevens:
www.deloopbaandokter.nl
Telefoonnummer: 06-15907438
E-mail: merel@deloopbaandokter.nl