Beroepskeuzestest Opportunities

Samenwerking met FC Noaber

De samenwerking tussen FC Noaber en Opportunities is een samenspel van organisaties die in kansen denken. Opportunities is één van de schakels die FC Noaber gebruikt om jongeren te ondersteunen bij hun ontwikkeling en dat sluit goed aan bij onze eigen doelstelling.

Wij zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van jongeren tijdens het kiezen van een studie of carrièrepad. Wist je dat ruim 35% van alle jongeren de verkeerde studie kiest en dat slechts 30% van alle jongeren onder de dertig jaar echt tevreden is met zijn of haar baan? Wij zijn van mening dat dat komt omdat er te vaak een richting wordt gekozen zonder goed onderzoek te doen naar wie je bent, welke karaktervoorkeuren je hebt en welke studierichting of carrièrepad daarbij aansluit.

Wij kijken goed naar wie je bent, je krijgt een persoonlijkheidstest waar je karaktervoorkeuren naar voren komen en altijd een uitgebreid gesprek waarin we de test toelichten en je het hemd van het lijf vragen. We zijn dus duidelijk geen beroepskeuzetest maar pakken het grondig aan.

Dus… Wil jij inzicht krijgen in je karakter voorkeuren en wil jij weten welke studierichtingen en werkomgevingen daarbij aansluiten? Maak dan een afspraak met Opportunities.