Noaberdeal Sluit jij met ons een Noaberdeal?

Wil jij deel uitmaken van de Noaber Community? Sluit jij met ons een Noaberdeal? Waar wil jij je voor inzetten? Waar krijg jij energie van? Wat zijn jouw talenten? Wordt de maatschappij er beter van? Met de Noaberdeal maken we het mogelijk. Hoe? Dat omschrijven we hieronder.

Maatschappelijke Diensttijd (MDT) FC Noaber is een project van, voor, door en met jongeren: Samen en inclusief! Het ‘Noaberteam’ dat door FC Noaber is opgezet bestaat dan ook alleen uit jongeren. Jongeren in de leeftijd van 14 tot en met 27 jaar.

Bij FC Noaber volg je een MDT bij een vereniging, een welzijnsinstelling, een zorginstelling, basisschool of een andere organisatie. Je voert werkzaamheden uit die belangrijk zijn en waar jij het verschil kunt maken! Je kiest datgene wat het beste bij jou past. Wij noemen dit de Noaberdeal. Je stelt uiteraard je eigen Noaberdeal samen. Net zoals je je eigen pizza kiest. Daarbij maak je ook keuze uit de grootte van de pizza en welke pizza. Jongeren beslissen mee en voeren het uit in hun eigen Noaber Community.

Kort de keuzes op een rij:

FC Noaber Brons 80 uur: 

Kies je voor FC Noaber Brons, dan: krijg je een vrijwilligersvergoeding van 2,75 per uur, een vaardigheidstraining in hoe je klantgericht moet zijn, moet samenwerken en hoe je resultaten behaalt. Als laatste wordt dit afgesloten met een slotfeest.

FC Noaber Zilver 120 uur: 

Kies je voor FC Noaber Zilver, dan: krijg je een vrijwilligersvergoeding van 2,75 per uur, een vaardigheidstraining, een EHBO-cursus en een reanimatiecursus. Als laatste wordt dit afgesloten met een slotfeest.

FC Noaber Goud 160 uur: 

Kies je voor FC Noaber Goud, dan: krijg je een vrijwilligersvergoeding van 2,75 per uur, een vaardigheidstraining, een EHBO-cursus, een reanimatiecursus, een beroepskeuzetest, een competentietraining en een ondernemerschapstraining. Als laatste wordt ook dit afgesloten met een slotfeest.

Ben je enthousiast geworden? Doe dan je MDT bij FC Noaber en meld je aan via het aanmeldformulier op de website.