Blog maart 2021 24 maart 2021

Het is een hele drukke maand geweest voor het Noaberteam. Wij zijn met veel gemeenten in gesprek gegaan, waarmee we samen met het MDT en FC Noaber een nieuwe deal: de Noaberdeal light hebben opgezet.

Dit is een Maatschappelijke diensttijd voor jongeren in de corona tijd. We horen veel om ons heel dat jongeren zich nutteloos voelen en dat ze niks te doen hebben in deze pandemie. Met de Noaberdeal light kunnen jongeren iets goeds doen voor de maatschappij.

Deze deal heeft een duur van 32 uur en word gedurende 8 weken uitgevoerd. Deze 32 uur kan natuurlijk ook uitgevoerd worden over een kortere periode van bijvoorbeeld 1 of 2 weken. De Noaberdeal light wordt uitgevoerd in de maanden mei en juni.

We hebben enorm leuke activiteiten die uitgevoerd kunnen worden, bijvoorbeeld; ouderen helpen met het omgaan van een iPad, bijles geven aan jongeren die een achterstand hebben opgelopen door de Lock down of de social media van jouw sportclub of organisatie up to date brengen.

Er worden verschillende Noaberteams opgezet in de deelnemende gemeenten, om zo de jongeren een zo goed mogelijke begeleiding te bieden.

Heb je interesse of heb je nog vragen, je kunt ons gerust mailen op info@fcnoaber.nl. Gelijk aanmelden kan natuurlijk ook op onze website: www.fcnoaber.nl

Mocht je na de (normale) Noaberdeal de Noaberdeal light willen volgen of andersom, dan is dit ook mogelijk.