Blog FC Noaber 19 oktober 2020

1 mei 2020 zijn we vol energie gestart met onze ‘Noaberdeal’. De doelstelling was helder: 500 jongeren een Maatschappelijke Diensttijd (MDT) aanbieden. Inmiddels zijn we driekwart jaar, 110 deelnemers en 9 organisaties verder. Bij OZ&PC, Quick’20, NEO, Peerke Donders, Impuls, Sparta Enschede, De Posten, AJC’96 en FC Noaber zijn jonge vrijwilligers aan de slag. Ook in deze tijd erg belangrijk! 10 organisaties en ruim 150 jongeren staan nog in de startblokken. Onder meer Rohda Raalte, ATC’65, SDC12 en RSC hebben interesse. Daar zijn we erg blij mee.

Het organiseren van trainingen in groepen is nu echter niet mogelijk. We hopen vlak voor of na de zomer weer nieuwe deelnemers te kunnen laten starten. Zitten we nu dan stil? Alles behalve. We ontwikkelen met ons Noaberteam een online training, ons klantensysteem is klaar en we zijn in samenspraak met diverse gemeenten ook bezig met de MDT Jeugd aan Zet! Kortom we zitten zeker niet stil! Anders gezegd: Wie goat Ait Vedan! (We gaan altijd door!).

Heb je interesse om als organisatie deel te nemen? Heb je interesse om als jongere deel te nemen? Meld je dan hier aan! Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Noaberteam Oldenzaal