Jongerenchallenge

FC Noaber heeft samen met de Provincie Overijssel, Stimuland en Deventer Doet de jongerenchallenge opgezet. Zie hier onder wat de challenge inhoudt:

Je bent tussen de 14 en 27 jaar oud en opzoek naar een plek om je talenten en energie in te zetten voor een organisatie/vereniging of iemand die belangrijk is voor jou! Je zet je minimaal 4 uur in voor jouw omgeving bijvoorbeeld: bij een organisatie, vereniging of als mantelzorger. Ook wanneer je al actief bent als vrijwilliger mag je je aanmelden en wanneer je een vriend(in) meeneemt naar jouw vrijwilligerswerk mogen jullie je allebei aanmelden.

Als waardering voor jouw bijdrage krijg je een voucher van 15 euro. De activiteit mag je dus helemaal zelf bepalen en doe vooral wat jou leuk lijkt om te doen. Maak tijdens de activiteit een selfie dat je vrijwilligerswerk aan het doen bent en plaats deze op Instagram met de volgende hashtags #FCNoaber #Jongerenchallenge en tag @Noaberdeal en @Provincieoverijssel. Als je geen Instagram hebt of het niet op Instagram wilt plaatsen dan is het ook goed als je een selfie maakt tijdens je vrijwilligerswerk en deze naar de desbetreffende begeleider stuurt via Whatsapp of naar de FC Noaber telefoon (06 34 35 38 23)

Deze actie loopt tot 31 december!!