Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/fcnoabernl/domains/fcnoaber.nl/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/canonical-presenter.php on line 49

Bas Luttikhuis

Mijn naam is Bas Luttikhuis, ik ben 15 jaar oud en ik zit in mijn laatste schooljaar aan het Potskamp. Ik doe een Noaberdeal zilver bij Quick’20 in Oldenzaal. Sinds twee maanden ben ik hier actief. Hier help ik bij de werkzaamheden in de kantine. Dit doe ik elke zaterdag voor 4 uurtjes.

Ik help bij de volgende werkzaamheden: Frituren, gehaktballen draaien, bijvullen, schoonmaken en nog veel meer. Mijn collega’s zijn erg leuk en ik voel me zeer op mijn plek.

Ik ben met FC Noaber in aanraking gekomen via Patrick Kip, hij heeft mij geadviseerd om een Noaberdeal bij Quick’20 te gaan volgen.

Ik heb dit baantje hard nodig, het is mijn grootste droom om in 2023 naar de World Scout Jambouree te gaan in Zuid Korea! Ik wil hier graag naartoe omdat ik een explorer ben bij Scouting vereniging Peerke Donders.

Ik heb tot nu toe al erg veel geleerd van FC Noaber en zou het iedereen adviseren.