Eindbijeenkomst vollybalvereninging Haaksbergen

๐—›๐—ฎ๐˜ƒ๐—ผ๐—ฐ: ๐—˜๐—ฒ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ผ๐—น๐—น๐—ฒ๐˜†๐—ฏ๐—ฎ๐—น๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐—ถ๐—ด๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ฝ๐—ฎ๐˜€๐˜€๐—ถ๐—ฒ

Het was woensdagavond en we bevonden ons bij Havoc, een volleybalvereniging waarvan het enthousiasme meteen voelbaar was. De vrijwilligers stroomden binnen en het werd al snel duidelijk dat dit een hechte sportclub is, waarvan de leden bereid zijn om hun steentje bij te dragen.

๐—˜๐—ฒ๐—ป ๐—ฐ๐—น๐˜‚๐—ฏ ๐˜ƒ๐—ผ๐—น ๐—ธ๐—ฎ๐—บ๐—ฝ๐—ถ๐—ผ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—ป
Terwijl de dames naar de muur liepen waar net nieuwe foto’s hangen van alle teams die de afgelopen jaren kampioen zijn geworden, bespraken ze dat zij over een week ook tussen deze foto’s zouden hangen. Het was duidelijk dat er ambities waren en successen werden gevierd.

๐—ฉ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜„๐—ถ๐—น๐—น๐—ถ๐—ด๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ ๐—ฏ๐—ถ๐—ท ๐—›๐—ฎ๐˜ƒ๐—ผ๐—ฐ
Bij deze eindbijeenkomst vroegen we de vrijwilligers over hun werk voor de club en over ons project, de Noaberdeal. Hun ervaringen waren positief:
Training geven: Ze vonden het ontzettend leuk om training te geven en hun kennis over te dragen aan anderen.
Kantine dienst draaien: Er stond vaak iemand achter de bar te helpen tijdens wedstrijden.
Gevolgde trainingen: De EHBO- en weerbaarheidstraining werden heel goed ontvangen.
Begeleiding: De begeleiders werden geroemd om hun goede begeleiding en constante communicatie via appjes.ย Complimenten voor @bentebaltink en Christian Renshof voor het begeleiden van deze groep!

Eรฉn van de vrijwilligers riep na de eindbijeenkomst en na het fotomoment uit: “Nu voel ik me echt een ‘noaber’!” Dit zorgde voor veel gelach, maar de waarheid van deze uitspraak is niet minder waar bij deze vereniging. Dit is natuurlijk ook waar onze naam uiteindelijk voor staat.

๐—˜๐—ฒ๐—ป ๐—ฐ๐—น๐˜‚๐—ฏ ๐—ผ๐—บ ๐˜๐—ฟ๐—ผ๐˜๐˜€ ๐—ผ๐—ฝ ๐˜๐—ฒ ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป
Havoc is niet zomaar een volleybalvereniging. Het is een hechte vereniging waarin mensen elkaar ondersteunen en samenwerken om successen te behalen. Het vrijwilligerswerk is inspirerend en versterkt de band tussen de leden. Havoc zal dan ook doorgaan met het volgen van de noaberdeals in samenwerking met FC Noaber jeugdvrijwilligerswerk. Met dit artikel willen wij laten zien wat de impact is van (jeugd)vrijwilligerswerk binnen een club.